HISTORIA

Perustava kokous pidettiin 8.7.1980 Jokimiehen talossa. Paikalle saapui 38 henkeä.  Yhdistyksen ensimmäiseksi puheenjohtajaksi valittiin Vilho A. Parkkonen, sihteeriksi Elli Grundströn ja rahastonhoitajaksi Marju Lindberg. Hallituksen jäseniksi lisäksi valittiin Tapio Jyvämies ja Greta Jansson.

Yhdistyksen ensimmäinen hanke oli saada tievalot Jokivarteen. Tämä onnistuikin vuonna 1982.  Toisena hankkeena oli kesävesijohto, mikä saatiin vasta alueen pohjoisosalle 1988. Päähankkeena on koko ajan ollut kaupungin vesi- ja viemärijärjestelmän ulottaminen Jokivarteen. Tämä hanke onnistui lopulta 2016 yhdistyksen ratkaisevalla aloitteella ja projektiosallistumisella.

Yhdistyksen puheenjohtajina ovat toimineet: Vilho A Parkkonen 1980-84, Veikko Isotupa 1985-98, Erja Ikonen 1999-2001, Juhani Tsokkinen 2002-13, Ilkka Kianto 2014-. Yhdistyksen pitkäaikaisena sihteerinä ovat toimineet Elli Grundström ja rahastonhoitajana Marju Lindberg, sekä molemmissa tehtävissä Sari Lampinen.

Yhdistys julkaisi vuonna 2020 historiakirjan "Keravan Jokivarren ja omakotiyhdistyksen historia" Kirjaa saatavissa / pj ja varapj.

SÄÄNNÖT (otteita)

¤ Jäseneksi pääsee Suomen kansalainen tai yhteisö, joka omistaa tai hallitsee pienkiinteistön Jokivarressa, sekä em perheenjäsen. Myös alueen kehittämisestä kiinnostunut voidaan hyväksyä jäseneksi.  Hallitus hyväksyy hakemuksen. (jäsenhakemuslomake seur sivulla)

¤ Yhdistyksellä on kevät-, ja syyskokous sekä hallitus/2 vuotiskausi.